Vacature – Werkvoorbereider Nieuwbouw

Vacature – Werkvoorbereider Nieuwbouw

Ben jij technisch onderlegt, sta je graag met mensen in contact, ben je zelfstandig en op zoek naar een leuke uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou! Binnen bouwbedrijf Bongers hebben wij plaats voor een

Werkvoorbereider Nieuwbouw (32-40 uur)

Dit ga je doen

Je collega’s van de afdeling Verkoop & Ontwikkeling hebben een paar mooie nieuwe opdrachten binnengehaald. Als werkvoorbereider ben jij vanaf nu de schakel tussen de klant en de uitvoering. Je bespreekt samen met de klant de laatste details voor de ruwbouw zodat jij alles goed kan voor-bereiden. Eventueel meer- en minderwerk communiceer je zelf met de klant.

Heb je alle gegevens die je nodig hebt? Dan start je met het uitvoeringsgereed maken van het BIM-model in Revit. Je deelt de gegevens met je leveranciers die op basis van jouw model produc-tietekeningen van vloeren, wanden, HSB-onderdelen en installatiewerk maken. Jij zorgt ervoor dat alle disciplines op elkaar afgestemd zijn en dat alle materialen op tijd op de bouw zijn. Tijdens de bouw houd je contact met de klant en de uitvoerder en zet je in een afbouwgesprek de laatste puntjes op de i.

Tijdens de uitvoering van het project ga je regelmatig naar de bouwplaats en controleer je of alles net zo goed geplaatst wordt als dat je had voorbereid! Eenmaal weer op kantoor aangekomen werk je nog wat administratie van je projecten bij en is het alweer tijd voor de vrijdagmiddagborrel!

Naast je basistaken voer je neventaken uit waar je affiniteit mee hebt, zo kun je werkzaamheden verrichten op gebied van V&G, marketing of zit je in een projectgroep die bezig is met innovaties of duurzaamheid.

Dit vragen we van jou

Wat wij belangrijk vinden:

 • Je hebt een MBO-4 opleiding in de technische sector
 • Je bent klantgericht, maar snapt ook dat er wat verdient moet worden
 • Je hebt ervaring met Revit of je bent bereid om een cursus Revit modelleren te volgen
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve houding;
 • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar
 • Je kunt je vinden in ons credo ‘bouwen doen we samen’ en zet je in om ieder project voor de klant en voor je collega’s plezierig te laten verlopen.

Dit bieden wij jou

 • Afwisseling in je werk, je geeft zelf aan waar je je naast je basistaken in wilt verdiepen
 • Vrijheid en afwisseling tussen kantoorwerk, bouwplaatsinspecties en contact met klanten en leveranciers.
 • Salaris minimaal conform CAO-bouw UTA, we houden rekening met je ervaring, motivatie, vaardigheden en potentie
 • De mogelijkheid om mee te denken in technische- en persoonlijke ontwikkeling
 • Vast contract

Over Bongers

Bouwbedrijf Bongers is een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur. Met 50 vaste bouwplaatsmedewerkers, 15 kantoormedewerkers, leerlingen en onderaannemers werken we dagelijks samen in de Woningbouw, Kleinbouw en Utiliteitsbouw. We ontwikkelen nieuwbouwprojecten en zijn actief in de particuliere woningbouw. Van ontwerp tot oplevering (en daarna) hebben we in eigen huis.

Wij gaan mee met onze tijd, wij ontwerpen onze nieuwbouwwerken al meer dan 10 jaar in 3D-Revit, de laatste jaren ligt de nadruk op de 3D BIM-uitwisseling met onderaannemers en leveranciers, dit proces blijft continu in ontwikkeling en we vragen je hier je bijdrage in te leveren.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen na het lezen van deze vacature of wil je ons direct verrassen met je motivatie? Neem contact op met Bram Sluiter, 0529-431320 of b.sluiter@bongersbv.nl

"Bouwen doen we samen"

Al meer dan 40 jaar!