Vacature – Bouwplaatsmedewerker Nieuwbouw

Vacature – Bouwplaatsmedewerker Nieuwbouw

Dit ga je doen

‘s morgens rijd je met je werkbus naar de werklocatie. Samen met de uitvoerder stem je af welke werkzaamheden je de komende periode zelfstandig gaat uitvoeren en welke materialen je nodig hebt. Samen met je collega’s klaar je de klus, in nauwe samenwerking met vaste onderaannemers die je inmiddels beschouwt als je eigen collega’s!

De week sluit je af tijdens de vrijmibo, waar je de sterke verhalen van je collega’s probeert te overtreffen. Je kan bijdragen aan verschillende type projecten, afhankelijk van je wensen en kwaliteiten, zo kan het voorkomen dat je na het afronden van een nieuwbouwproject een uitbouw maakt achter een bestaande woning. We houden zo veel mogelijk rekening met jouw wensen.

Dit vragen wij van jou

Wij zijn vooral benieuwd naar jouw sterke kanten, dan kijken we samen hoe we deze het beste in kunnen zetten.

Wat wij belangrijk vinden:

 • Je hebt relevante ervaring in de bouw of je hebt een technische opleiding
  (verras ons als je uit een andere sector komt)
 • Je bent bereid je te blijven ontwikkelen een neemt bijvoorbeeld deel aan georganiseerde kennissessies en workshops.
 • Je kunt je vinden in ons credo ‘bouwen doen we samen’ en zet je in om ieder project voor zowel de klant als voor je collega’s plezierig te laten verlopen

Dit bieden wij jou

 • Afwisseling in je werk, je geeft zelf aan in welke tak van sport je hart ligt, nieuwbouw of kleinbouw wij proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden
 • Eigen bus met persoonlijk gereedschap
 • Salaris minimaal conform CAO Bouw, afhankelijk van je motivatie, vaardigheden en potentie
 • Doorgroeimogelijkheden richting uitvoerder of werkvoorbereider
 • De mogelijkheid om mee te denken in technische- en persoonlijke ontwikkeling
 • Vast contract

Over Bongers & toekomst perspectief

Bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen is een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur. Met 50 vaste bouwplaatsmedewerkers, 15 kantoormedewerkers, leerlingen en vaste onderaannemers, we werken dagelijks met zo’n 100 personen samen in de Woningbouw, Verbouw en Utiliteitsbouw. Voor nieuwbouw bevinden de bouwplaatsen zich in het algemeen binnen een straal van 40km vanaf onze standplaats in Dalfsen en kleinbouw binnen een straal van 20km.

Wij gaan mee met onze tijd. Wij ontwerpen onze nieuwbouwwerken al meer dan 10 jaar in 3D, de laatste jaren ligt de nadruk op de 3D BIM uitwisseling met onderaannemers en leveranciers. Onze focus ligt niet op groei van het bedrijf, maar op het continu verbeteren van onze dienstverlening en producten. Om dit te bereiken is er continu interactie tussen de bouwplaats en kantoor en blijven wij continu investeren in persoonlijke en technische ontwikkelingen.

"Bouwen doen we samen"

Al meer dan 40 jaar!